PhysioTraining

PhysioTraining sopii kaikenikäisille, kaikenkuntoisille ja -kokoisille asiakkaille, jotka haluavat tavoitteellisesti yhdessä PhysioTrainerin (fysioterapeutin) kanssa lähteä rakentamaan hyvinvointia itseään varten.

PhysioTraining suoritetaan terveysalan ammattilaisen, fysioterapeutin, valvonnassa kohti yhdessä laadittuja tavoitteita. 

Kokonaisvaltaiset tavoitteet ruokavaliosta liikuntaan

Hyvinvointikokonaisuuteen kuuluu yhdessä asiakkaan kanssa tapahtuva ruokavaliokartoitus ja sen pohjalta rakentuva ruokavaliomalli, joka tukee asiakkaan kanssa laadittuja tavoitteita kohti pysyvää elämäntapamuutosta.

Liikunnan aloittamiseen tai uusien haasteiden löytämiseen PhysioTraining on juuri sopiva valinta. Turvallisen ja tavoitteellisen harjoitusohjelman perustana on fysioterapeuttinen tutkiminen lisättyinä aerobisen kestävyyskunnon mittauksilla sekä lihasvoimatesteillä. Halutessaan asiakas voi käydä kehonkoostumusmittauksessa.

PhysioTraining on tavoitteellista jatkumoa aktiivifysioterapialle tai sen rinnalla tapahtuvaa kokonaisvaltaisempaa liikuntakuntoutusta. Trainingin piiriin voit hakeutua ilman lääkärin lähetettä.

Jokainen asiakas on ainutlaatuinen ja siksi jokaiselle asiakkaalle laaditaan hänen tarpeisiinsa räätälöity training- kokonaisuus.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Physiotrainer

Lue lisää PhysioTrainingistä. www.terveysverkko.fi